15 Mayıs 2010 Cumartesi

Halı Saha Maçı(:

Bugünkü maçı erasmus Orhan ve sakatlığından dolayı Halil'in eksik olmasından dolayı üçe üç oynadık. Bu arada sebep belirtmeden maça katılmayan Orhan'ın yokluğunu noter tarafından belgeledik. Muhtemelen Orhan'a ağır bi para cezası gelecek. Haftaya maçın parasını Orhan mı verse? Tribünlerde 2 kişilik sessiz bi kalabalık vardı. Alkışlarla destek oldular.
Takımların kadroları Bülent, Yaşar ve Kaan'a karşı Yalçın, Ali ve Uğur'dan oluştu. Maçın ilk 5 dakkası ortada geçti. Daha sonra karşı takım maça ağırlığını koyup, 5-6 farktan aşağı düşürmedi. Bedava gollerle farkı sabit tuttular. Biz uğraşarak gol atarken, karşı takım gelip golü atıp gitti genel olarak. Kolay goller buldular. Uğur tekniğini ortaya koydu genel olarak. Bu maçta üzücü olansa Yalçın'ın klasik golünü atamamasıydı. Denedi ama direkten döndü. Maçın golü bu sefer Ali'den geldi. Orta sahanın gerisinden Uğur doldurdu. Ali kalenin önüne doğru kafayla indirdi ve boş kaleye topu yuvarladı. Bülent abinin ortasına gelişine çaktığım ve direkten dönen top gol olsaydı Ali'nin golü hiçti.
Maçın son 10 dakikasında maça ağırlığımızı koymaya başladık. Sigara içmeyen 2 oyuncunun avantajını kullandık. Farkı 6-7 den beraberliğe getirdik. Daha sonra rakibin demoralize olmasından yaralanarak 2 farkla öne geçtik ve maç orada bitti. Kısaca koyduk.
Ali: Bence şimdiye kadar maçlarda en çok koştuğu maçtı, iyiydi.
Yalçın: Pek varlık gösteremedi, vasattı. Anladığım kadarıyla Neşe'nin tribünde olduğu maçlarda kendini göstermeye çalışıo.
Uğur: Tekniğini konuşturdu, iyiydi, normal Uğur'du.
Yaşar: Tribünde kız arkadaşının olmasından dolayı, zor işler denedi, bikaçı dışında başarılı olamadı. Kondisyonu gayet iyiydi, maç sonuna kadar enerjisi vardı.
Bülent: Her hafta üzerine koyarak devam ediyo. Kondisyonu yeterli olmamasına rağmen zorladı kendini. Sigarayı bırakırsa iyi olabilir. Soğuk biraları takım arkadaşlarıyla paylaşmaması üzücüydü. Galibiyet kutlanmazmıydı bi poşet birayla. Bide fıstıklar, offf.
Kaan: Bilmemki(:
Not: Fotoğrafı bu sabah saatlerinde facebook.com (sosyal paylaşım sitesi) da buldum. Yalçın'a önemli işim var demiş. Noterle belgeledik bu fotoğraflarda dosyaya giricek. İbnesin olm sen.

1 yorum:

levent dedi ki...

yazın güzel olmuş devamını bekliyoruz kankacım:))))))