13 Mayıs 2010 Perşembe

Geçmiş olsun Halil

Geçen Cuma günü yaptığımız halı saha maçında taraftar desteğinin maçı ne kadar renklendirdiğini gördük. Oyuncular ve izleyiciler için keyifli bi hal aldı gerçekten. Teşekkürler Levent başkan ve kızlara. Bu güzel görüntülere rağmen Ali ve Bülent kardeşlerin tartışması pek hoş değildi.
Maçın ortalarına doğru Halil, sert vuruşunun gol olduğu pozisyon sonrası kendini yerde buldu. Sahayı alkışlarla terk etti. Yerine Levent abi girdi. Baktı ki maç kötüye gidiyor, sakat sakat girdi oyuna ve takımının 2 farkla maçı almasını sağladı. Maçtan sonraki gün yapılan doktor tetkiklerinde Halil'in sağ diz sağ çapraz bağlarında kopukluk belirlendi. Yine aynı diz altında ödem başlangıcı teşhisi koyuldu. Daha ilerisinde bi zedelenme olup olmadığı MR sonucunda belli olacak. Sakatlığının benzerini önceden Colin Kazım'da yaşamıştı. Halil'in tedavisine hergün buz koyarak devam edeceği ve 2-3 hafta dinleneceği açıklandı...
Fotoğraftakiler:
üst sıra: levent, uğur, halil, yalçın, ali
alt sıra: orhan, kaan, yaşar, bülent
Bu arada:
Fotoğrafta Halil'in göbek dikkat çekici...

1 yorum:

Halil Karut dedi ki...

En yakın zamanda yeşil sahalara dönmek için tedavi tempomu yoğunlaştırdım. Takımımı yanlız bıraktığım için özür dilerim.