7 Mayıs 2010 Cuma

Bu adresteki adresteki habere göre: 
Ankaragücü topçuları dün antrenmana çıkmamışlar. Doğrusunu yapıp bu hafta çıkmamışlar antrenmana. Fenerbahçe maçı öncesi yaparak ödemeler için yönetimi sıkıştırmışlar. Yönetim ödeme için para arıyormuş. Eğer ödemeler yapılmaz yada takımı ikna edemezlerse A2 takımı ile çıkma durumları bile varmış hatta.
"Süper Lig’de şampiyonluğun kaderini belirleyecek maçlardan biri olarak gösterilen Ankaragücü-Fenerbahçe karşılaşması öncesi Başkent’te şok bir gelişme yaşandı. Uzun süredir transfer ücretlerini alamadıklarını belirten Ankaragücü futbolcuları, dün sabah yapılması gereken antrenmana çıkmadılar. Ankaragücü’nün Sarayköy Tesisleri’nde basına kapalı olarak yapılması düşünülen dünkü antrenmanın saati 10.30 olarak belirlendi. Ancak hiçbir futbolcu sahaya çıkmadı. Teknik direktör Roger Lemerre ve antrenör Ümit Özat, sahada yarım saat boyunca bekledi. Ama yine de hiçbir oyuncu gelmedi. Bunun üzerine Lemerre ve Ümit Özat da soyunma odasının yolunu tuttu."
Bu arada:
Fotoğraf nostalji olsun diye. Sadece bi isim benzerliği var, 2side ümit nede olsa. Ümit Özat'ın güzel bi fotoğrafını bulamayınca bunu koyıyım dedim.

Hiç yorum yok: