6 Mayıs 2010 Perşembe

Güzel bi fotoğraf yarışması var. 12 Mayıs son gün, geç kalmayın. Konusu öyle diğerleri gibi zorda değil. Belkide fotoğraf çekmenize gerek kalmaz bile. Nasıl yani fotoğraf çekmeden nasıl katılıcam yarışmaya diyebilirsiniz...
Yarışmayı adidas düzenliyor. Yarışmanın sloganı: Sokaktan adidas Originals manzaralarını fotoğrafla! Fotoğrafında olması gereken ise: En az bir adidas ürünü, 3 çizgi ya da adidas'ı çağrıştıran, simgeleyen herhangi bir unsurun olması.
Fotoğraf çekmeye gerek yok derken şunu demek istemiştim: ben geçen gün fotoğraflarıma baktımda baya adidas kı fotoğrafım var. Bakın sizinde çıkacaktır. Önemli olan fotoğrafın orjinal bişe olması.
Neler çekebilirsiniz mesela?
İş ya da okul yolundayken, otobüste ya da arabada giderken, en sevdiğin cafe’de yemek yerken, arkadaşlarınla eğlenirken, gündüz ya da gece, aydınlık ya da karanlıkta şehrin sokaklarında gözüne çarpan onlarca eşsiz görüntüyü düşün... Ayık olun...
Çektiğin fotoğrafı facebook@adidas.com adresine göndermen gerekiyor.
E-postanın konu kısmına ORİJİNALLİĞİN ADRESİ SOKAKLAR yazarak, adını, soyadını ve cep telefonunu (05xx xxx xx xx formatında) eklemeyi unutmaman gerekiyormuş!
Yarışmayı kazanırsan gardırobunu adidas Originals ile yeniliceksin.
En iyi ilk 3 fotoğrafa, 500 TL, 1.000 TL ve 1.500 TL tutarında adidas Originals hediye çeki hediye. Bu arada ilk 50 fotoğraf sahibi ise adidas Originals Street Party davetiyesi kazanacak.
Katılmak için son tarih 12 Mayıs... Geç kalmayın...
Bu arada herşeyden önce katılım koşullarını bu adresten okumayı unutmayın...

Hiç yorum yok: